Minggu, 04 Januari 2009

Outbond Di Pantai Glagah Sari

Hayo tebak-tebakkan. Foto iki koyo sopo? Persis Didi Kempot ha ha

Tutup mata ya. Jalannya jangan sampai salah. Ikuti pembimbing..


Eh taplake emak ku balekno...

Ayo kita bikin yel-yel dulu. Siaaaaaaaap Grakkk

Siap ya. Pelan-pelan larinya...

Woalah Pak dhe... Dimanapun tempatmu, makan adalah tujuanmu ha ha 1000 X

Ciie ternyata pak dhe gak hanya jago makan tapi jago action juga ya he he

Windiiii tunggu. Kamoe jangan nakal ah. Kembaliiiin donk ponselku..

Ayoo ayooo gambar campur pasir...

1 komentar:

iwan mengatakan...

Ass, sugeng mangayubagyo mugi tansah tebih saking sambi kolo, meniko kawulo badhe nderek komentar geh, lha permainanipun kog kadosipun malah boten dipun tampilaken kanti cetho to? nanging geh boten kenopo amargi tetep sae kog! matur nuwun. monggo monggo, mas, mbkyu. Wasslm